banner
kreativni tim izdanja projekti promocije info kontakt
     
   
     
 

ДО НЕКАЗАНОГ

Поезија Оливере Шестаков је поезија љубави и страсти. Поезија која извире из срца, прати откуцаје нашег срца и дамаре душе, јер Оливера Шестаков остаје доследна и верна себи, разоткривајући кроз сопствено биће законе универзума.
Свака реч је у овим стиховима вишезначна, свака мисао слојевита... У томе је лепота ове поезије, која поставља безброј питања, а даје неочекиване одговоре.
Као да је допловила из далеког сазвежђа, просувши нам златни прах стихова, да нам осветли нове просторе, да и нас подигне, на крилима песничког надахнућа и подели са читаоцем своје спознаје “До неказаног“, као што гласи назив збирке.

Мирјана Новокмет
, Удружење књижевника Србије


Збирка поезије ДО НЕКАЗАНОГ, Оливере Шестаков, огледа се у јединству мисаоне једноставности и рационалној структури стиха. А поезија без мисли и није поезија.
Читава ова збирка је духовна целина кроз коју дише мисао и љубав. У мисаоној лепоти стиха је снага ове поезије.

Лазар Божовић, песник, Председник Књижевне заједнице ЈугославијеУ својој новој збирци песама Оливера Шестаков води нас у посебан, емотивно узвишен свет, који може саградити само песник истанчаних мисли. Она лети кроз време, путује у детињство и сања будућност. У будућности види осмех и љубав, верујући попут Мике Антића у своју плаву звезду. Све око ње пева и све има свој језик – и небо, и дрво и природа. Сједињени су баш као што је нежност сједињена са душом.
Читаоче, књига је твоја и свако поглавље непоновљив је лет љубави и стиха!

Проф. Јадранка Ћулум, Удружење књижевника Србије

 
     
     
  nazad  
     
  Copyright KREATIVNA RADIONICA BALKAN 2014 ©. All rights reserved