banner
kreativni tim izdanja projekti promocije info kontakt
     
  Baštovanski dnevnik 1  
     
 

BAŠTOVANSKI DNEVNIK

Projekat BAŠTOVANSKI DNEVNIK je zamišljen kao serijal knjiga posvećen malim baštovanima, vikend baštovanima, ljudima koji imaju slobodnog vremena a ne znaju za koji hobi da se odluče...
Baštovanstvo je zdrav i nadasve isplativ hobi. Samo bavljenje baštovanstvom leči od stresa, a zdravo odgajano voća i povrće je lekovito za organizam.
Autor Stevan Krstec Starčinski ovaj hobi sagledava sa više strana i iz ličnog iskustva. Sagledavajući materijalnu stranu dokazuje da je ovo „isplativ“ hobi a korist od zdravstvenog aspekta je neprocenjiva. Takođe u knjigama nudi i lepezu kulinarskih recepata ali i „umetnički“ pogled na biljku koju opisuje svima razumljivim jezikom, ne skrivajući ni pogreške, jer, smatra da ljudi treba da uče na tuđim greškama.
Upravo taj neposredan pristup materiji ovih knjiga treba serijal da izdvoji od sličnih, stručnih i prilično nerazumljivih knjiga običnom svetu. Ceo materijal je bogato ilustrovan autorskim fotografijama, koje, po principu „jedna fotografija – hiljadu reči“ treba da u ljudima izazove potrebu da se i sami okušaju u ovom korisnom zanimanju.
Praktičan pristup materiji ogleda se i u nizu korisnih saveta, uobličenih u male celine, opet propraćenih ilustracijama, za uređenje placa, bašte.... Sve je bazirano, na ako ne, samo jeftinom, ono priručnom materijalu koji se može naći svuda oko nas.

Serijal BAŠTOVANSKI DNEVNIK zamišljen je i kao pomoć za rad i razvoj Kreativne radionice Balkan, te će najveći deo prihoda ostvarenih od donacija i prodaje knjiga biti usmeren na druge manje komercijalne ili nekomercijalne projekte.

Pozivamo sve zainteresovane organizacije i pojedince koji mogu naći svoj interes da im reklama bude objavljena u jednoj ili više knjiga iz ovog serijala da nam se jave. Vašom donacijom, uz koju dobijate besplatnu reklamu i deo tiraža knjiga, pomoćićete razvoj ovog projekta ali i razvoj Kreativne radionice Balkan. Na linku KONTAKT našeg sajta možete odabrati bilo koji mejl ili telefon i javiti nam se - da se dogovorimo.

 
     
  nazad  
     
  Copyright KREATIVNA RADIONICA BALKAN 2014 ©. All rights reserved